Grattis Stora Husse på födelsedagen!

pettson

Här kommer massor av Tass-Kramar från Wikki, Nova, Vevve och våra människor!

Och så sak vi spela upp den här filmen för Dig Stora husse så du ser hur man ska fira sin födelsedag!

*spinner!*

Ja katterna på landet hurr-kurrar också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Grattis Stora Husse på födelsedagen!”

  1. Sjunger de finaste ja’ kan :
    ”Vi Grattulersar…Vi Grattulerar…Vi Grattulerar stora HUSSE ida’…”

    Många GrattisJamar & Kramar från Oss ?…
    Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *