TassKram till alla SemesterKatter!

solstolskatt

Någon bit av sommaren hoppas jag kunna åka till landet på KattSemester – åtminstone över en helg eller så. Förra sommaren fick jag en hel vecka där på egen tass medans matte och husse var på Gotland.

Men i sommar har husse sitt nya jobb och det innebär ”ingen intjänad semester” än. Vilket inte gör så mycket, för vi måste ju ändå vara hemma och ta ansvar för Vevve, som inte kan följa med till landet, hon är ju ”jouris-katt” och ska inte försvinna så långt från katthemmet. Och nu har vi ju ändå riktigt kul på vår upp-piffade balkong, dit dörren står öppen dygnet runt.

Till alla er katter som dock ska ut på SemesterResa säger jag bara: Ha så trevligt, se upp för fästingarna och passa på att göra ett stopp när ni passerar något KattHem längs vägen och ge de ”hemlängtande katterna” en liten klapp till tröst! Res på tidiga morgnar eller sena kvällar så att solen inte blir för jobbig, och ha på er halsband med era männisors namn och telefon ifall något händer. Ha en skön Semester!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “TassKram till alla SemesterKatter!”

 1. Mjauuu…Vi stannar allt hemma & njuter av de :)Bor ju som matte & husse säger…Mitt i Sommarparadiset *hihi*
  Ha en gooer Sommar! Jam & Kram från oss ?

  1. Vi gör så gott vi kan och har det mys också! Det gäller bara att vara nöjd med det man har – och koppla av! Ha det gott själva!
   TassKram Wikki

 2. Mjauuu…Vi stannar allt hemma & njuter av de :)Bor ju som matte & husse säger…Mitt i Sommarparadiset *hihi*
  Ha en gooer Sommar! Jam & Kram från oss ?

  1. Vi gör så gott vi kan och har det mys också! Det gäller bara att vara nöjd med det man har – och koppla av! Ha det gott själva!
   TassKram Wikki

 3. Madame är hemma från sin nästan tre veckor långa semester hos sin syster och vovven Vira. Hon tycks sakna att gå omkring i gräset, och vårt gröna balkonggolv är inte riktigt till belåtenhet, även om det fungerar att slänga sig på sidan, jama lite och bli klappad där ute 🙂

  1. Men hon slipper fästingar! Matte har just plockat ytterligare en på mej, och jag får förskräckliga bölder av dem som gärna blir infekterade, usch!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *