Svalka dig med en kall bild?

dagenskattsnodans

Snöflingejakt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Svalka dig med en kall bild?”

    1. Mina tassar längtar efter något svalt ibland – då hoppar jag upp på diskbänken och ber matte sätta på kallvattnet och så glötar jag där en stund och svalkar dem!
      *svansdans* Wikki

    1. Mina tassar längtar efter något svalt ibland – då hoppar jag upp på diskbänken och ber matte sätta på kallvattnet och så glötar jag där en stund och svalkar dem!
      *svansdans* Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *