När kommer min människa?

mezzopotamius1

Mezzos sorgsna blick får tala för sig själv: Längtan….

Örebro katthems veteran, kungen av katthemmet, innekatternas innekatt. När kommer du, min människa?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “När kommer min människa?”

  1. Vilken ståtlig herre. Husse ville direkt kattnappa honom. Fast sen så tänkte han att vi har ju faktiskt inte plats. *sniff*
    Vi håller tassarna för Mezzo.

    1. Ja Mezzo är helt underbar! Han är en stadig kille som har katthemmets top position. Det skapar ett lugn i hela miljön, det är ingen som messar med Mezzo!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *