Tycker ni att jag är tjatig

…som skriver TACK och TACK och TACK….?

t a c  k

Då får ni stå ut med det! TACK liksom FÖRLÅT och VÄLKOMMEN är tre av det svenska språkets vackraste och nödvändigaste ord. Ja det finns flera, men dessa tre kan användas ensamma var för sig och ändå betyda oerhört mycket.

Men det viktigaste av allt är att man verkligen SÄGER dem! Medan man kan! Vilket jag tänker fortsätta med – liksom att säga de där andra tre små orden JAG ÄLSKAR DIG – så ofta man kan och förmår. Det tillhör det där med vänlighetens ringar på vattnet, som jag skrivit om förut: De blir goda vågor som slår tillbaka med tiden – och visst är de skönare att mötas av, än vredens storm?

Ett fjärde bra ord är:

k r a m

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tycker ni att jag är tjatig”

  1. Du är en av världens bästa katter Wikki!!
    och en sussandes madame gör dig sällskap på den platsen^^

    kram på dig

    1. Tack för den komplimangen! Det är en heder att få dela denna plats med en så nobel katt som Madame!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *