Jag jagar sjöstjärnor!

sjstj_vit

De bor i badrummet och smyger under och i badkaret! Ja egentligen är de nån sorts halkskydd och våra är blå, inte vita. Matte har satt upp dem som dekoration på badrumskaklet.

Men det är så kul att pilla loss dem och leka med! Hm… så där nu fick jag loss en till! Undrar vart jag ska springa och gömma den?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag jagar sjöstjärnor!”

  1. Haha, sådana har vi haft med, men Madame fann aldrig någon tjusning i att leka med dem.

    Ge bara Husse o Matte ett tips: Ta ur dem innan de badar med badolja. De torkar nämligen och spricker av badolja, och då blir det flisor, och de gör ont i både fötter o tassar!!

    1. Ja vi hade nån annan sort förut och dem blev det bara skräp av. Särskilt en som hamnat i tvål-burken i badrumsskåpet hihi den hade mumifierats. (Så man kan undra vad de tvålarna innehöll???)
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *