Katten Cleopatra

Jag vet inte vad man ska ha dem till och jag vet inte vad de är gjorda av. Men roliga katter är det:

cleopatra

Särskilt den till vänster ser så filurig ut… Från Different Design (Bl a egna produkter från Indonesien www.differentdesign.se/), som har andra roliga kattsaker också:

fr

Det är därifrån min utlottningskattljusstake kommer också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katten Cleopatra”

  1. Sådan fågelfrö-bar har vi som ska ut på balkongen i höst 🙂 Den var bara ett måste. Madame ska ju ha nå’t fint att titta på med, inte bara husse o matte!

    1. Visst är det konstigt att människor ofta spenderar mer pengar på saker till sina husdjur och/eller barn, än sig själva? och det känns bra!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *