Nu ska ni få träffa snygga Jesse!

kanske_slkt_med_vampyrer
Håll med om att han är något alldeles extra! En vampyr-kompis nämligen…? (Förlåt Sippo, Sixten, Gustav, Chinook och Cherokee, Knasen och alla ni andra – ni är nåt extra ni också, var och en på sitt vis!) Jesse heter (N) Longitude´s Jesse James och är alltså en oriental.jesse
Jesse har en fru som heter Jackpott´s Grazia men kallas Alva (ovan).

jesse_alva_myser_tillsammans

Här är Alva (till vänster) med fina Jesse, och om Alva är intresserad så kanske det blir en kull små svart-vita ungar?

Så här söt var Jesse som liten:

bebiserdg

Ett charmtroll redan då…. Så ni kan ju tänka er att hans barn skulle bli mycket populära? För svartvita katter är och förblir finast, det är min bestämda åsikt! Nästan i alla fall. *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *