Jossan en superbra fotograf

Katthemmets spralliga glada Jossan är en förunderligt skicklig kattfotograf:

orgur
Orgur vaksamt funderande
safir
Safir i en kul kasse
jerry

Jerry mitt i leken

mezzo1
…och så Mezzo…

Alla dessa underbara katter fångar hon med sin kamera, se fler bilder på icejossan.pixbox.se/ och njut av albumen från Örebro Katthem, där katterna ovan sitter och väntar – kanske på just dej!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jossan en superbra fotograf”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *