Katt och hund – inte alltid ovänner…

…här är en underbar filmsnutt där en liten kattunge leker med en väldigt mycket större hund på ett ömsint sätt. Hunden är väldigt respektfull, undergiven mot katten och varsam i sin lek:https://youtu.be/ULlsVcW5bRI

Det fascinerande är hur kattungen trots sin litenhet är den som styr leken mest! Kattungen är för liten för att prata hundiska helt korrekt, men den kommer att lära sig det med tiden!

friends

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *