Jag har fått mail från Jesse James!

…den snyggaste svartvita oriental jag sett. Han skickade så fina bilder – ni ska få se dem i morgon kväll… ***

I kväll firar vi nämligen husse lite extra för att han är så bra på att fixa saker – jobb presenter och god mat! Vi älskar dej husse!

grattiskort_katt

*** Men den som är riktigt nyfiken kan bläddra bakåt i bloggen till inlägget jag skrev om Jesse den 15 februari!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *