Masken Börje

masken_brje

Sippo! Börje har blivit kändis! Jag har hittat honom som tavla och han håller tydligen på att göra karriär som modell!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Masken Börje”

  1. Det var som jamarn! Nu förstår jag att han inte är så lätt att få tag på. Hoppas han inte glömmer bort mig nu när han är kändis. *suckar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *