Hur kunde du flytta ifrån mig?

catcollar1

”Flyttlasset stod utanför dörren. Det allra sista människorna gjorde vid sin gamla bostad var att plocka av halsbandet från sin lilla fina svarta katt. Och sedan åkte de. Flyttade. Men lämnande katten kvar….”

Jag måste trösta matte, hon är både ledsen och arg! Från en granne fick hon just höra hur några som avflyttat från området gjort med sin kisse… Bara tagit bort halsbandet och sen lämnat den ensam kvar att klara sig själv – tror de att nästa hyresgäst ska ta hand om den, som en begagnad tapet eller?

catcollar

Hur ska kissen känna sig, om den står där sedan vid dörren till den tomma lägen-heten och jamar? Läng-tande efter lite mat och sin familj? Å det måste göra ont i dess lilla själ och hjärta: Var är mitt hem, min trygghet?

Hur tänkte människorna? Varför försökte de inte ordna något för sin katt? *fräser biter klöser* *gråter* Att plocka av halsbandet var det slutgiltiga sveket!!!! *morrar!*

Vi ska hålla utkik efter missen och se vad vi kan göra…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Hur kunde du flytta ifrån mig?”

 1. Tack för kommentaren i min blogg 🙂 så glad jag blev att någon läser den… tack!
  Såklart får du låna bilder på Mamsen, bara att låna på 🙂

  Nu måste jag spana in din blogg 🙂

  Kram

  1. Vi ska se vad vi kan göra – jag och Nova har varit ute på balkongen och jamat till kattkompisarna att hjälpa till!
   NosPuss Wikki

 2. Först rädda kissen och se till att den får det bra. Sedan letar vi upp människorna och lämnar dom till min människohatande husse. Faktum är att det börjar ryka ur hans ena näsborre. Ärligt jamat så vågar jag inte nämna riktigt det husse säger. Då kommer farbror pål-is-en och då lär jag nog inte se husse mer. *suckar*

 3. Morr… de tog väl av missen halsbandet för att de inte skall kunna spåras ifall någon tar hand om den stackaren! Kommer aldrig att begripa mig på tvåbeningar… vissa är så godhjärtade och kämpar dag och natt för oss katter, medan andra plågar oss och förnekar oss våra kattliga rättigheter…

  *upprörd*

  1. Vi katter som har det bra får hjälpa dem som har det sämre! Jag lånar ut min matte flera gånger i veckan till katthjälp. Fler är välkomna! Eller hur, Imma?
   TassKram Wikki

  1. Det skulle ju vara som att slita kläderna av sitt barn och lämna det på gatan! *tårar på tassen* Man gör inte så!!!!!!!!! Eller hur?
   NosGos Wikki

 4. Blir så förbannad på folk, hur kan de bete sig så. Skulle de gjort samma sak med sitt barn? Ta av det jackan och åka iväg? Det borde vara straff, kännbara sådana, för människor dom dessa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *