Kan en katt gilla Cesar Millan?

Mannen som talar med hundar, min idol, alltid måndagskvällar kl 20 men programmet tar slut alldeles för fort! Jag är inte den enda katten som gillar programmet:ces_katt
Det jag gillar är också Cesars bredd, och att han var talesman för en stor amerikansk drive för att hemlösa katter och hundar i USA skulle adopteras nyligen:cesarbanner
Det häftiga med denna aktion, som North Shore Animal League America (En djurskyddsorganisation som varit verksam i 65 år!) står bakom, är deras devis ”NO-KILL”, d v s att om katter är mycket sjuka eller extremt skygga avlivas absolut inte – de får istället ett bestående hem hos North Shore, eller fosterhem där organisationen betalar all sjukvård livet ut.

kobe1

De räddade tusentals katter och hundar under orkanerna Rita och Katrina, och enligt deras synsätt finns inga hopplösa fall; alla är värda att leva med bästa vård. Något för världen att ta efter! Läs mer på: www.nsalamerica.org/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kan en katt gilla Cesar Millan?”

  1. Matte kollar även hon på Cesar och jag har kollat en gång också men hundarna är lite jobbiga med allt skällande.
    Tass/Puma

    1. Men han har haft program där han lärt hundarna respektera katter, och det är bra!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *