Vad hände med Moskvas hemlösa katter?

Inför Eurovision städade Moskva upp sig – d v s att hemlösa, så väl djur som människor flyttades iväg på behörigt avstånd. Man har ett enormt bestånd av herrelösa djur och bland annat ska ca 5 000 hundar ha hamnat i ett hundläger i Vitus, där de mer eller mindre staplades på varann i burar där de frös och svalt ihjäl… svt.se/2.22620/1.1551410/fasaden_putsas_nar_schlagern_intar_moskva

Jag kan inte låta bli att undra: Katterna då?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vad hände med Moskvas hemlösa katter?”

  1. FY F-N Jag har inte ord för dessa monster, måtte de får sitt straff i nästa liv. Nånstans måste väl rättvisa skipas…………….

  2. Tyvärr gick det nog inte bättre för katterna än för hundarna. Man undrar ju var de gjorde av de hemlösa människorna också …Sibiren???

    1. De lär ha fått en enkel biljett till någon utkant av stan. Så kan det vara när en stad vill vara fin och stå i rampljuset – för en enda kväll. Visst är det sjukt?
      *suckar*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *