Malikas ungar har kommit!

malika

Ungkatten Malika har just fött sina första ungar, fyra stycken, i sitt jourhem! Det blev en svartvit, två bruntigré med vitt och en helsvart, allt har gått jättebra! Nu ligger alla fyra och snuttar på varsin spene och lilla Malika, som själv är ungefär ett år, sköter om dem med kattens naturliga instinkt alldeles utmärkt.

imgmalikasfyra

GRATTIS MALIKA !  

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Malikas ungar har kommit!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *