Händelserik dag! Besök…

…och presenter!

_516

Jag har nu en begynnande jordgubbsodling på balkongen! Nova och jag har fått massor av kattmat, precis ny sand i toalådan och varsina splitt nya rullkoppel! Och husse blev så stilig i sin nya vita skjorta, som jag lovat att inte pälsa – i alla fall inte mycket – på….

Stora husse och stora matte stannade hela dagen, men var dock efterlängtade när de kom hem:

_517

Ville sprang och mötte dem – hela vägen uppepå staketet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Händelserik dag! Besök…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *