Tänk om jag kunde bli som Sockington?

 sock_face

Twitter har jag inte provat på, men en halv miljon människor om dagen följer den amerikanska gråvita katten Sockingtons äventyr på http://twitter.com/sockington .

Detta är solskenshistorien om gatukatten som nu får mängder av fanpost med kattleksaker från hela världen! Sockington säger ”I AM TOTALLY STREET YO lost mom around a corner still not sure where NICE LADY WITH GLASSES PICKED ME UP later passed around like cookie THEN PILLOWS”… Socks syntes intill ett tågstopp utanför Boston, där han satt och jamade i hopp om att någon skulle ge honom mat. När han suttit där hela dagen vid entrén blev han omhändertagen, och kom med tiden till Waltham, där han nu lever i lyx med massor av tonfisk, grön kattmynta, leksaker och möbler att klösa i. sock_paws
Sina beundrare kallar Socks för sin ”Army” och som svar på frågan hur han blivit så populär svarar han i sin mycket egna stil: ”TO BE HONEST we can be honest with each other I AM COMPLETELY AMAZED AT THIS if all followers petted me every day IT WOULD TAKE A COUPLE MONTHS OF PETTING TO GET THEM ALL that’s beyond cat math technology BUT FOR NOW I BELIEVE IT WILL END UP BEING EXPRESSED IN A CELEBRATORY NAP” men som goda råd tillägger han ”BE YOURSELF also remember FOLLOWERS ARE NOT FOOD lost a few that way GOOD LUCK ADDITIONAL TWEETING CAT FRIENDS besides HUNDREDS OF FOLLOWERS IS VERY AWESOME make them send pets — ALSO litterbox jokes never get old!sock_play
Katten Sockingtons Twitter innehåller sova, äta, jaga insekter, sova lite till, klösa på något. När Socks nått 100 000 tittare kom han med i pop17:
och när han så i onsdags kom med i San Diegos 91xMorning (www.sockington.org/wp-content/uploads/2009/05/91xmorningdrivesocks.mp3) sköt ratings i taket till en halv miljon ( – dubbelt så många som för t ex astronaouten som twittrar från rymden medans han reparerar Hubbles teleskop!) och igår var han på framsidan av The Sun! (www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/article2426977.ece) och populariteten bara ökar! Socks har skapat en egen trend. Men Socks twittrar glatt vidare, ganska obekymrat:

 • stalk stalk stalk AND WHAT HAVE WE HERE deadly pillow enemy BANZAIIIIIIIII CRASH oh no busted PILLOW ATTACKED FIRST run run run

 • Step on water SHAKE PAW step on water SHAKE PAW step on water SHAKE PAW last time I am in this stupid bathroom today I swear

Underbart, det känns som att Sockington är lite som jag – följer sin egen idé och gör sin egen ”pryl”. Skillnaden är bara att jag inte kommit på att tigga kattleksaker och godis av mina fans… *ler kattigt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tänk om jag kunde bli som Sockington?”

 1. Älskar din blogg och läser flera gånger varje dag. Du är bäst! Heléne med kissarna Dui och Deco

  1. Åh vilken underbar kommentar *torkar rörd tår med tassen*
   Tack snälla snälla! Massor av buffar och gos till Dui och Deco!
   TassKram Wikki

 2. Jag twittrar jag med. Känns liksom lite enklare att uppdatera allt viktigt jag gör, som att sova, tvätta svansen och sucka åt Snuffe. Tassa lugnt.

  1. Hade jag varit först ut med katt-twitter så kanske…. nej jag behöver mer space och fler ord. Socks gör det skickligt nog för alla av oss. Jag tror mer på var och en köra sin egen stil – du den sippoiska, jag den wikipediska! Hellre original än copycat, eller hur!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *