Morgonpassets Djurgalleri

galleri

Vill du ha din kattbild i radio? Lyssnar du på Morgonpasset i P3? Det sänds måndag-fredag kl 6.30-10.00 – och tar de emot djurbilder till sitt galleri – gärna som ett mms mitt under sändning! ”Djur är kul, söta och fina att titta på.” tycker P3. Som katten Maja:

maja

Galleriet finns på www.sr.se/sida/gruppsida.aspx där morgonpasset samlar alla fina bilder som lyssnare skickat in, endera per mail till p3morgonpasset@sr.se, eller per SMS eller MMS under sändning, till nr: 722 50. Inled SMS:et med ”p3 [och ett mellanslag]”

Spännande! Nu ska jag skicka in någon kul bild på mig…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Morgonpassets Djurgalleri”

    1. Ja tänk om man kunde ”synas” i radio…. då skulel jagjama ett och annat!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *