Om jag inte har nåt paket…

wikki_gif1

Husse, jag sparade alla pälstussar och skulle bygga en nack-kudde åt dig, men jag tror de hamnade i dammsugaren… Och kattmaten som jag gömde och skulle bjuda dej på, den åt Nova upp av misstag. Sedan såg jag en fin bil ute på parkeringen som jag ville ge dig, men det fick jag inte för matte, det var bilstöld och förbjudet, sa hon. Så jag har inget eget paket till dej i morgon, men matte har lovat att hon fixat paket som är från oss allihop!

Tänk, min husse fyller år i morgon! *kurrar massor*

Det bästa med födelsedagar är att få prassla med paketpapperet ju!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Om jag inte har nåt paket…”

  1. Min husse glömmer mina födelsedagar, så jag fnyser bara lite åt honom när han fyller. Hoppas att du får flera meter med snöre och papper att leka med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *