Vinnare: FIGARO!!!!

Jag gjorde en riktig gammaldags ”Dra-lappen-ur-burken”-lottning i utlottningen av kattspelet ”Katten i köket” och vinnaren blev: Figaro!!!

blomkatt

Grattis! *svansdans!*

Figaro skrev:vinnare1

Du får ett mail nu om vinsten, hoppas lillhussse och lillmatte ska gilla spelet, och så följer det med kattgodis också! Det kommer på posten! Mer information i mailet!

Håll utkik:

Nya utlottningar kommer under sommaren då och då på denna blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *