Päls i musen

catandmouse2

Ja ”skräp i dosan” – hur många har inte råkat ut för det? När småhår-strån fastnar nånstans där de inte ska vara…. De flesta har säkerligen någon gång upplevat detta: Att muspekaren står prick stilla på datorskärmen, fast du rör på musen, scrollar eller t o m hoppar på den?

Det är i detta läge vanliga människor börjar kolla själva datorn… kolla alla kabelanslutningar, starta om. Kloka personer kontaktar Support. Somliga dunkar musen i bordet 15 gånger och det kan ibland lösa problemet.

En van kattägare däremot anar som regel precis vad som hänt, vänder upp och ned på musen, letar reda på en pincett eller liknande petredskap och börjar lirka ut tussen av ansamlad kattpäls ur den! Sen är det bara att köra igen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *