Fynddag på loppis!

Nu har jag fyllt på förrådet med utlottningssaker! Små och stora söta kattprylar, som kommer att lottas ut i bloggen framöver. Om du undrar varför jag lottar ut saker alldeles gratis, så ska jag försöka förklara:

Jag gör ju en massa reklam samtidigt för alla katthem och för stöd till hemlösa katter. Om jag på det här sättet får kontakt med kattälskande människor, så brukar det liksom ”skapa ringar som på vatten”! De blir glada för något som de får, och så ger de i sin tur bort något – en gåva till ett katthem t ex, eller någon annan välgörenhet.

little

Om nån säger ”Det kan väl inte du veta!” så svarar jag att jo det vet jag – för ofta får jag svar från dem som jag varit i kontakt med, som berättar att de t ex lämnat en stor påse ”bra-att-ha-saker” till sitt närmaste katthem. Det behöver inte vara nya dyra saker. En trave gamla lakan, påslakan och handdukar duger till många kattbäddar i ett katthem. En omgång kattfoder kanske eller kattleksaker ens egen kisse inte leker med. Somliga katthem har sin egen loppis-avdelning, och prylar skänkta dit drar in någon krona till verksamheten.

Att ge till någon, gör att den personen i sin tur ger något. Och så blir man lycklig hela vägen från nos till svanstipp av glädje utav det! Prova själv får du se!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Fynddag på loppis!”

 1. Hej vännen! Är du sugen på att diskutera allt möiligt på forum? Då kan jag säga att du inte får missa detta forum-Community, det är kaffehörnan själv som har skapat den och han välkomnar er alla dit och börja diskutera hej villt om allt som är mellan himmel och jord.
  Adressen hittar du i mitt senaste inlägg.
  Du är så välkommen så!

 2. Hej folk och katter! Vilken jättebra idé att göra utlottningar av saker! Och tass för att du gör reklam för oss katter i norr http://www.kattinorr.se Vi blev så glada så svansarna stod rätt upp *Fniss*
  Massor med nospuffar från Fjutten och hela gänget!
  PS: …har inte vågat mig ut än, men tass för uppmuntran, känner hur modet håller på att växa till!

  1. Vi f d hemlösingar måste hjälpa varann, ni vet! Om det vi bloggar om får människor att sköta sig bättre så är det väl jättebra???!
   Ska försöka puffa in alla katthem överallt och göra PR för dem – det är de värda!
   TassKram Wikki

 3. Hej folk och katter! Vilken jättebra idé att göra utlottningar av saker! Och tass för att du gör reklam för oss katter i norr http://www.kattinorr.se Vi blev så glada så svansarna stod rätt upp *Fniss*
  Massor med nospuffar från Fjutten och hela gänget!
  PS: …har inte vågat mig ut än, men tass för uppmuntran, känner hur modet håller på att växa till!

  1. Vi f d hemlösingar måste hjälpa varann, ni vet! Om det vi bloggar om får människor att sköta sig bättre så är det väl jättebra???!
   Ska försöka puffa in alla katthem överallt och göra PR för dem – det är de värda!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *