Över sextelefonistan i listan…

sex

Telefonsex kan alltså vara något helt annat än att se telefoner para sig (för jag vet inte hur de förökar sig, kan det vara med de där sladdarna?) och det kräver tydligen en telefonvärdinna. Nåväl, jag tror inte jag bryr min pälsiga hjärna mer med den frågan, utan konstaterar bara att i KATTegorin ”Sex och kärlek” är jag i alla fall med bland topp100!    *ler kattigt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *