Kattmönster på tyg

pslakan1

Den som har dessa katt-textilier ska vara rädda om dem! Mönstret fanns i slutet av 90-talet, som bäddset och gardin.

akter1

Kolla i gömmorna, du kanske också har något häftigt kattmönstrat tyg? Å jag skulle också vilja vara mönsterkatt! Nova också! Tänk dej en fin gardin med små Novor och Wikkis!!! Det skulle bli så fint!

Är det någon som har tips på var man kan lämna in ett mönsterförslag?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *