Att jaga röda pricken

Finns bara en växel på Nova om hon får chans att jaga röda pricken: ÖverKattsFart! Hon kan jaga prick tills tassarna darrar och hon flåsar som en högtryckstvätt på hårdspolning!

Själv tar jag röda prick-jagandet lite varsammare, och jagar helst inte alls ute på blanka golvet – det är så otäckt att halka och sladda med tassarna. Men kör matte eller husse röda pricken på bäddsoffan eller sängen, då knuffar jag mig fram och jagar den med förtjusning.

Sen är det ju det där med att jag vet att röda pricken kommer ur husses manick som han håller i handen. Jag vet t o m var manicken bor i skåpet i köket, så jag går ju dit och säger till när jag vill leka med den. Det har inte Nova förstått, så hon går runt och letar efter pricken länge efter att husse stängt av den.

Om jag bara kunde komma på hur man knäpper på den, så skulle jag kunna hjälpa Nova att leka!

Men jag vill ge er kattkompisar som har röd prick att leka med en liten varning! Om ni har en sådan röd prick som kommer från en riktig LASERpekare, så säg åt era människor att vara jätteförsiktiga så inte röda pricken lyser in i ögonen! Det gör jätteont och kan skada ögonen! Har din röda prick-manick en sån etikett som det är på den på bilden nedan, så ska man se upp med det!

laser2

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Att jaga röda pricken”

  1. Mjaou! En sån där har min husse med. Inte för att jag jagar den, men Snuffe blir helt tokig när han hör att husse tar i den. Det sitter nämligen en nyckelring som skramlar till då, och det hör Snuffe direkt! Sen river dom huset. *suckar*

    1. Ja jag tar det också lite försiktigt… Man vill ju bo kvar här ett tag till utan att det ser ut som Gaza…

      Nåt som jag gillar skramlet på så är det min gå-ut-sele!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *