Hur fina tassarna blir ute:

__large14

Novas små tassar blev alldeles blöta i gräsets dagg. Jag hittade torrare ställen att gå på…

__large15

Fast Nova längtar hem till sitt klösträd, säger hon…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hur fina tassarna blir ute:”

    1. Hihi ja de blev både blöta och söta! Påsk har varit så kul! Hoppas du också haft det bra!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *