Vill du ha en mumifierad egyptisk mus?

En mer ultimat kattleksak tänkte jag att det knappast går att hitta. Eller… reklamen var i alla fall bra:

rubr

Man kan ju fundera – använde egyptierna kattmynta i sina mumier?

mummymice

Men beskrivningen löd: ”Yes, this hieroglyphics fabric seems to contain an Authentic Mummified Mouse from Egypt. Riiiiight. Either way, your cat will love them. The catnip has been hand picked fresh & stripped from the stems.” – okej jag kan nog gilla dem ändå?!

baggedcatnip

Kattmyntan från samma företag (www.falconsmew.com/) har också roligt text:  ”Fresh, high test, no stems (though there may be seeds but don’t smoke it!). Locally picked, we dry it ourselves. One BIG handful inside. If you want it to last a while, hide the bag in the freezer, cats usually can’t get in there. We’ve heard stories of cats unzipping purses to get it, opening cupboards & drawers, chewing open Tupperware & intercepting the packages at the door for this stuff. Be safe, not sorry! Make it last!”

Gömma kattmyntan i frysen, ja vad människor kan hitta på?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vill du ha en mumifierad egyptisk mus?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *