Katt som längtar HEM – nr 3

En Melkersson är den häftigaste katt man kan tänka sig!

melkersson1

Melkersson är bara jättestor och jättesnäll! Han är bruntigré med mycket vitt, social och kelig, van utekatt. Troligen född 2006. Verkligen nåt att hålla i famnen! Är det du som har hemmet med den famnen, kontakta Örebro katthem – se länk i min sidokolumn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *