Scenen i ”Bolt” som gör ont i katthjärtat…

byevyandcats1

Jag tittar på den charmiga filmen animerade Disney-filmen om actionhunden Bolt igen, och ungefär 1 tim 10 min in i filmen kommer scenen som kramar mitt hjärta, när katten Mittens/Strumpan berättar om hur hon blev övergiven av sina människor…

streetmasterbyevyandcats1

”…they leave their poor declawed cat behind to fend herself…

byevyandcats2

”…they leave her…”

byevyandcats3

”…wondering what she did wrong?!?”

Och det är som om en spindel sitter inne i mitt bröst och kramar mitt hjärta och jag tänker på alla oändligt många övergivna katter som suttit där, väntande, längtande, hungrande, rädda, ensamma, frusna, oförstående – ”…wondering what she did wrong?!?”

Varför gör människor så?

PS. Bilderna är inte från den goa familjefilmen Bolt, utan från verkligheten, dock 2006. Jag vet inte vad framtiden blev för de avbildade katterna, tyvärr, men jag tror att de har fått hjälp.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Scenen i ”Bolt” som gör ont i katthjärtat…”

    1. Ja, det är både vackra och hemska bilder samtidigt av hemlösa katter, fotograferade av en bekant 2006. Man kan förstå hur illa de har det, som är så smutsiga. Det är, som ni väl känner till, riktigt illa när en katt inte ens orkar hålla sig ren. Jag vet faktiskt inte hur det gick för de här missarna sedan… tror att de fick hjälp.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *