Vill du se scrapcards med fina katter?

Här är Pia Pumas härliga kattscrapkort:korrt

Jag önskar att mina tassar var lika händiga, titta så vackert:

kort1

Puma finns på pumashobbyverkstad.bloggagratis.se/

kort2

Hon gör kattleksaker också, men jag har fastnat för korten:

kort3

Så kan man läsa på länken till Puma om hennes katter Tudor och Tindra och jourkatten Billy, som kommer från ett tufft liv som stadskatt i Ronneby. Men här kommer mitt favoritkort:

scrap_

…som är enkelt och komplicerat samtidigt. Å vad glad man blir av fina handarbetade kort!

Beundrande NosPuss från Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *