Laga min balkongdörr!

Jag vill ha en svängdörr till balkongen, kära hyresvärd! Om du nu skickar en reparatör som kan greja det krånglande dörrhandtaget, som är utslitet för att husse/matte släpper ut/in mej från balkongen 70 ggr om dagen, kan de väl få byta den till en svängdörr istället?

Det är ju så svårt att bestämma sig för var man vill vara! Allting är alltid på fel sida om dörren?! Hm kan det sättas svängdörrar in till toa och badrummet också?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Laga min balkongdörr!”

    1. Nja jag tänkte ju mest på att spara på husse och mattes rännande… de passar ju upp mig så mycket alla redan?!! =^:^=
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *