I kväll kom det en ny misse till Örebro katthem

och matte hjälpte honom – en stor svartvit kattpojke – att få ett nystädat eget krypin. Min matte älskar verkligen katter och det kände han. Redan efter en knapp timme så spann den nya katten förnöjt när hon klappade och stoppade om honom för natten!

Jag är stolt över min matte! Nu ska jag SPINNA godnattvisa för henne! TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *