The Cheshire Cat – vem är han?

– Would you tell me, please, which way I ought to go from here?

cheshirebykyoht

– That depends a good deal on where you want to get to, said the Cat.

– I don’t much care where, said Alice.

cat21

– Then it doesn’t matter which way you go, said the Cat.

cheshire

– … so long as I get somewhere, Alice added as an explanation.

– Oh, you’re sure to do that, said the Cat, if you only walk long enough.

alice

Världen är full av Cheshire katter i olika versioner…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *