Matte älskar att ge husse presenter

…så vi gjorde paket tillsammans igårkväll innan han kom hem från jobbet. Men hon fattade inte att jag också ville ligga i paketet och vara ”surprise” fastän jag kröp ned i kartongen flera gånger? Suck.

Men jag tror husse blir glad ändå!

_297

Han är väldigt nyfiken, får öppna paketet först på fredag! Jag vaktar så han inte tjuvkikar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *