En dum liten fästing under hakan

…det blev min 3e fästing i sommar. Det kliar och matte baddar med klådstillande salva, så jag hoppas såret läker snabbt!

Typiskt, jag hade smitit ur mitt fästinghalsband bara en liten stund och då passade den otäckingen på att bita sej fast. Halsbandet åkte fort på igen och då har det inte blivit fler i alla fall. Mjurre hade tre fästingar i morse och Ville två, Tanja en, men de har inga fästinghalsband. De får fästingdroppar i pälsen istället och det är dags att ”droppa” dem idag. Det slipper i alla fall jag!

Men istället ska jag få avmaskningsmedel. Blä!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En dum liten fästing under hakan”

    1. Jo jag är väl omskött, det vet jag. En riktig lyxkatt. Men i gengäld tar jag hand om min matte och husse också. Människor behöver en fast tass!
      Morgonspinn från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *