Nu är husse lite piggare så jag ska leka med honom och matte resten av kvällen!

Nu får bloggtävling och allt annat vila på det söta örat, för jag är en katt med kattliga nattvanor som innebär att ta ut mina människor på kvällspromenad och träffa mina kattvänner!

_wos_

Tack alla ni 29 som hittills röstat på mig och stora tasskramar till er som ännu inte röstat men kanske kommer att göra det på www.theguide.nu/karstenfredag.htm

Må ni alla höra hur jag spinner kattmagi åt er för en lycklig sommar!

_wik

Tass på er! Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Nu är husse lite piggare så jag ska leka med honom och matte resten av kvällen!”

  1. Älskar katter och mina två här hemma övertalade mig lätt att rösten skulle hamna på dig. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *