Oj vad pimp det är med bloggtävlingar plötsligt

Hej jag lottar ut en…. Kolla här hos mej kan ni vinna… Var med i min tävling… Lockorden skimrar som målflaggor på Solvallas upplopp och den förhoppningsfulle knappar in på bloggen till fullt pris a Metros 0,03 öre och med rätt vinkling och lite tur med promotandet så är tävlingsarrangören snart rätt rik.

Utom om man är en Wikipedia och ordnar tävling för katter vill säga. Trots bra PR och hårt jobb så fick jag bara ÅTTA deltagare. Men de har alla svans och jag lovar: DE var värda sina pris!

Gregoriusarna med bloggtävlingen är bara att gratulera som hittat ett smart koncept. Jag unnar er vartenda öre! Men gissa om ni har fått efterapare…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Oj vad pimp det är med bloggtävlingar plötsligt”

  1. Hej! Jag hade tidigare en blogg under namnet SNOOZZAN… Kommer du ihåg när Gregorius började, då körde han den otrevliga attityden, nu har de förstått att man tröttnar. deras blogg läser jag ofta, trots att jag själv inte är särskilt aktiv på skrivfronten, den är kul! Jag håller med dig om tävlingarna, antingen är det sådant som drar röster (såg igår att en tjej tävlade ut en klänning som är hett byte i bloggvärlden) Undrar om det verkligen är någon som kommer vinna, eller om det är en ”kompis”. Röstfiske med dagens outfit är ju också vanligt…

    Förresten så röstfiskar jag själv idag, åt min yngsta idag…INTE för de här 5000 sidvisningarna, utan i en tävling på tre…
    Har du tid så lägg gärna en röst (en femma vore kanon *s*), om du vill göra mig glad så här en regning söndag! =) Låt oss iaf få vinna över tuttlisan…det skulle vara en roooolig bild=)

    http://www.3album.se/event/3Kalas/large.do?iid=1138808

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *