Catwalk here I come!

Så var jag då uttagen till en ny delfinal, vilken ära! Gårdagens deltävling vann jag med delad 1a plats, mycket mycket hedrande och så här ser vinnartablån ut:

resultat_omr_

Nu ska jag putsa pälsen tills den glänser och tassa iväg på födelsedagskalas… så kan jag fira mig själv lite i smyg samtidigt!

Tusen tasskramar och nospussar till alla som röstat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Catwalk here I come!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *