Och alla vill säga ”Rösta på mig” och vissa röstar på sig själva

i bloggtävlingen så alla sätt är bra. Själv lägger jag svansen runt nosen och somnar. Och hoppas på att världen och Metrobloggen ändå ser vilken skön katt jag är?! Man tycker inte det känns jysst att rösta på sej själv även om man får?!

Kram tass på er

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Och alla vill säga ”Rösta på mig” och vissa röstar på sig själva”

  1. Hehe nej då det är ingen fara , vi är inga dåliga förlorare och vi gjorde de mest för att de va en kul grej så det är lugnt.. Jag har redan röstat , tyvärr.. Men Vi borde ju kunna rösta två gånger kan kolla upp de lite så kanske syrran röstar på dig 😉 Krram mathilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *