Whiskas kurra din matte Miss Lovlie!

…och spinn vackert för henne!wikipedia


Miss Lovlie har ritat ett jättefint porträtt av mig på sin blogg (Du hittar det HÄR). Om jag får lov, så ska jag kopiera det hit till min blogg.

Det är mitt allra första konstnärliga porträtt!!! Ja som inte är på foto alltså. Jag är riktigt stolt över det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Whiskas kurra din matte Miss Lovlie!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *